Nieuws

Met trots stellen wij u Immo drie voor

Met trots stellen wij Immo Drie voor.

Immo Drie is een samensmelting van 2 gerenommeerde vastgoedkantoren, namelijk Immo 2000 en Bosmans Vastgoed.  Beide immokantoren zijn al jaren een vaste waarde in de streek en voornamelijk heel goed gekend omwille van hun sterke reputatie in Arendonk, Retie en omgeving,  doordat ze de plaatselijke markt zeer goed kennen.

Immo 2000 en Bosmans Vastgoed slaan de handen in elkaar en smelten samen tot Immo Drie. Met deze opvallende fusie worden niet alleen drie generaties, maar ook een schat aan expertise en ervaring samengebracht en worden de sterktes van beide kantoren ten volle benut. 

Hierdoor zal Immo Drie nog veel beter in staat zijn om:

  • Uw persoonlijk vertrouwde relatie binnen het kantoor te zijn;  Bernadette, Patrick, Linda, Nicky, Christine of Pascale, helpen u graag verder.
  • Ons maximaal in te zetten om u te begeleiden in het volledige proces wanneer u uw vastgoed wenst te verkopen of te verhuren
  •  Samen met u een correcte prijs te bepalen die rekening houdt met de plaatselijke markt en de evoluties op de immomarkt
  • Onze gezamenlijke waarden en visie in te zetten om tot een vlotte verkoop of verhuring over te gaat

Samengevat, u kunt op ons meer dan ooit rekenen als u vertrouwen, toegankelijkheid en persoonlijk contact zeer belangrijk vindt.

Denkt u er aan om uw vastgoed te verkopen of te verhuren, aarzel dan zeker niet om vrijblijvend met ons te komen kennis maken op één van onze kantoren, bij voorkeur na een telefonische afspraak,  dan maken wij voldoende tijd om uw plannen rustig te bespreken.

 
Team Immo Drie:
Bernadette Bosmans, Nicky Van den Bossche, Pascale van Hapert, Patrick Nuyens, Linda Van Looy en Christine Peeters