Verkopen

Uw vastgoed via Immo Drie verkopen

Een onroerend goed verkopen is geen evidente opdracht. Ons ervaren Immo Drie team helpt u graag met de bemiddeling van uw vastgoedtransactie. 

 

1. Waardebepaling

Een goede basis voor de verkoop van uw eigendom is essentieel en begint bij de juiste vraagprijs. Wij komen graag vrijblijvend tot bij u om een correcte prijs te bepalen die rekening houdt met de locale trends en de evoluties op de vastgoedmarkt. Vraag hier alvast een gratis schatting aan.

 

2. Verkoopdossier

Zodra wij het vertrouwen krijgen van u als klant, gaan wij aan de slag met het samenstellen van een krachtig verkoopdossier wat essentieel is bij de verkoop van uw onroerend goed. Wij zorgen ervoor dat uw dossier volledig is en dat alle verplichte documenten aanwezig zijn of worden aangevraagd (denk hierbij aan energieprestatiecertificaat, bodemattest, kadastraal uittreksel, elektriciteitskeuring, etc.). 

 

3. Publiciteit

Naast de publiciteit op onze eigen website gaan we voor de verkoop van uw onroerend goed ook actief aan de slag met onze digitale marketingmachine.  Wij adverteren op Immoscoop, Immoweb en via sociale media. Zo wordt uw onroerend goed op Facebook en Instagram getoond aan de doelgroep die op zoek is naar vastgoed.
Omdat niet elke kandidaat-koper digitaal actief is, adverteren wij nog steeds via de lokale bladen zoals o.a. De Kempenaer, InDesselInRetie en InArendonk.
Eveneens zal er een mooie brochure gemaakt worden van uw onroerend goed. Deze brochure zal aan elke kandidaat koper afgegeven worden tijdens de bezichtigingen. 

 

4. Bezichtigingen

Wij organiseren een bezichtiging ter plaatse op maat van uw agenda en die van de kandidaat kopers. Een bezichtiging buiten de kantooruren is zeker mogelijk. Tijdens deze bezichtiging nemen wij uitgebreid de tijd om uw onroerend goed voor te stellen aan de potentiële kopers.

 

5. Onderhandelen

Wij als makelaars beheersen het onderhandelingsproces perfect. Wij streven ernaar om steeds correct en transparant te bemiddelen met de kandidaat-kopers zodat u als eigenaar steeds op de hoogte bent van elke fase van het proces, en aan de hand van ons professioneel advies de juiste keuze op het juiste moment kan nemen.

 

6. Verkoopsovereenkomst

Vanaf het ogenblik dat er een akkoord is bereikt tussen partijen, wordt er door ons een verkoopovereenkomst op maat opgemaakt. Hiervoor gebruiken wij steeds de erkende CIB overeenkomsten, welke nog eens extra door de notarissen nagekeken worden.

Na de ondertekening bezorgen wij alles aan de notarissen, welke dan kunnen overgaan tot de opmaak en het verlijden van de akte.

Het overzetten van de nutsvoorzieningen is tevens een service die wij met de glimlach leveren.

Kortweg: “Wij begeleiden u in uw verkoopdossier van A tot Z!”

 

Heeft u nog vragen? Contacteer ons gerust voor meer informatie of een gratis schatting

Kantoor Arendonk: 014 67 20 66 - Kantoor Retie: 014 37 38 38 - E-mail: info@immodrie.be

 
Voltallige Immo Drie team: Dennis Liekens - Pascale van Hapert - Bernadette Bosmans - Christine Peeters - Nicky Van den Bossche - Patrick Nuyens