Nieuws

Heropstart vanaf 11 mei: bekijk hier de veiligheidsinstructievideo!

30 April 2020

Op 11 mei zijn onze kantoren opnieuw volledig operationeel en zijn plaatsbezoeken opnieuw toegestaan. Bekijk hier de veiligheidsinstructievideo dat uitlegt hoe plaatsbezoeken op een veilige manier zullen verlopen mits inachtneming van de social distance maatregelen.

Lees meer

Onze kantoren zijn gesloten, maar wij blijven steeds bereikbaar voor u!

18 Maart 2020

Onze kantoren zijn gesloten, maar wij blijven steeds bereikbaar voor u!

Lees meer

Dit betekent het schrappen van de woonbonus voor uw portomonnee

07 Oktober 2019

Er zijn twee maatregelen van de nieuwe regering die voor ophef zorgen: het schrappen van de woonbonus enerzijds en het verlagen van de registratierechten anderzijds. Wat betekenen deze maatregelen voor uw portemonnee? De conclusie is alvast: "Ja, dit is het moment om een huis te kopen." Vanaf 1 januari bent u namelijk slechter af.

Lees meer

Hier moet jouw woning aan voldoen tegen 2020

01 Oktober 2019

2020 wordt het jaar waarin enkele verplichtingen op renovatievlak moeten nageleefd worden. Zo niet, loopt je woning het risico om ongeschikt verklaard te worden. Voor verouderde woningen betekent dat er nog wel wat werk aan de winkel is. We sommen de verplichtingen op.

Lees meer

Ons kantoor in Retie is VERHUISD !

16 Juni 2019

Tijdens het weekend van 15 en 16 juni zijn wij met ons kantoor in Retie verhuisd naar onze gloednieuwe locatie. Vanaf maandag 17 juni bent u dus van harte welkom in ons nieuw kantoor te Retie, Turnhoutsebaan 81 - op slechts 240 m verder dan onze vorige locatie.

Lees meer

Met trots stellen wij u Immo drie voor

12 April 2019

Immo Drie is een samensmelting van 2 gerenommeerde vastgoedkantoren, namelijk Immo 2000 en Bosmans Vastgoed. Beide immokantoren zijn al jaren een vaste waarde in de streek en voornamelijk heel goed gekend omwille van hun sterke reputatie in Arendonk, Retie en omgeving, doordat ze de plaatselijke markt zeer goed kennen.

Lees meer

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons